5 d. pažintinė kelionė - sostinė Tbilisi, didysis Kaukazas, vynuogynai

Dėmesio! Vaikams iki 2 m. amžiaus, kuriems nereikia lovytes, kelionė yra nemokama, o del kitų variantų keliaujant su vaikais reikia pildyti užklausos formą.

Taip pat jeigu nerandate sau tinkamo varianto, prašome užpildyti individualaus pasiūlymo formą.

Aprašymas

5 d. pažintinė kelionė – sostinė Tbilisi, didysis Kaukazas, vynuogynai

Kelionė organizuojama privačiai tavo kompanijai!

Kelionės metu aplankysite sostinę Tbilisi, keliausite šilko keliu link didžiojo Kaukazo, kur pasieksite Kazbegi kalną (UNESCO).

Keliausite į vynuogynų regioną, kur ragausite seniausiomis vyndarystės tradicijomis pagamintą vyną!

Atraskite Sakartvelo magiją su privačia kelione, kuri apima visus nuostabiausius šio šalies kampelius! Jūsų nuotykis prasidės Tbilisi – sostinėje, kurioje susipina šiuolaikinis gyvenimas ir turtinga istorija. Mėgausitės pasivaikščiojimu po senamiestį, lankysite įvairias kultūrines ir istorines vietas, kurios jums atskleis miesto sielą.

Kelionė tęsiasi Šilko keliu, kur leidžiatės į nuostabią kelionę link didžiojo Kaukazo. Pasieksite Kazbegi kalną – UNESCO pasaulio paveldo objektą, kuris žavi savo įspūdingomis panoramomis ir gamtos grožiu. Kiekviena akimirka čia bus kupina stulbinančių peizažų ir galimybė fotografuoti nepakartojamas akimirkas.

Nepraleiskite progos aplankyti vynuogynų regioną, kur galėsite paragauti seniausiomis vyndarystės tradicijomis pagaminto vyno! Susipažinsite su vietiniais vyndariais, sužinosite jų paslapčių ir mėgausitės unikaliu vyno degustacijos procesu, kuris atskleis šio regiono skonius ir aromatus.

Ši kelionė ne tik atskleis Sakartvelo grožį, bet ir suteiks galimybę stiprinti ryšius bei kurti nepamirštamus prisiminimus kartu! 🍷🌄✨

Aplankomi objektai:

  • Sostinė Tbilisi
  • Vynuogynai (Kakhetijos regionas)
  • Meilės miestas Sighnaghi
  • Didysis Kaukazas Kazbegi
  • Gergegi bažnyčia Kazbegi (UNESCO)
  • Jvari
  • Jinvali
  • Draugystės momumentas
Programa 5-ių dienų pažintinė kelionė – sostinė Tbilisi, didysis Kaukazas, vynuogynai

1 Diena.  Skrydis, pervežimas į sostinę Tbilisi. Ekskursija po vakarinį Tbilisi. Nakvynė Tbilisi.

Pradedame savo nuotykius skrydžiu į nuostabųjį Sakartvelą! Po atvykimo pasitiksime jūsų grupę ir organizuosime patogų pervežimą į sostinę – Tbilisi, kur tradicijos persipina į šiuolaikinius gyvenimus.

Atvykę į Tbilisi, kviečiame pasinerti į įspūdingą ekskursiją po vakarinį miesto centrą. Jūsų laukia pasivaikščiojimas siauromis senamiesčio gatvelėmis, kur galėsite grožėtis istorine architektūra, pasigėrėti garsiausiomis vietomis, tokiomis kaip Narikala tvirtovė, kuri siūlo nuostabų vaizdą į miestą, bei Sulphur voniom, kuriose išsiskiria garuojančios mineralinės versmės.

Nepamirškite paragauti tradicinių gruziniškų patiekalų jaukioje kavinėje ir pasimėgauti vietos kultūra. Įspūdžių kupinas vakaras dar nesibaigė – palydėkite jį su nuostabiu vakariniu Tbilisi peizažu, kuomet miestą apšviečia šviesos ir suteikia jam ypatingą žavesį.

Po ekskursijos grįšite į viešbutį, kur jūsų laukia nakvynė Tbilisi ir galimybė pailsėti prieš naujos dienos nuotykius. ✈️🏙️🌟

2 Diena. Pusryčiai. Kelionė į didįjį Kaukazą Kazbegi (UNESCO). Nakvynė Tbilisi.

Pradėsime dieną pusryčiais, o po to leisimės į nuostabią kelionę į didįjį Kaukazą. Pakeliui aplankysime nuostabius objektus, tokius kaip Jvari – įspūdinga kalno viršūnė, kurioje stovi XVI a. bažnyčia, bei Jinvali rezervuarą, žinomą savo švelniai mėlyna vandens spalva.

Mūsų kelionė tęsiasi prie Gudauri monumento, iš kur atsiveria stulbinantys kraštovaizdžiai. Pasiekę Kazbegi miestelį, nuostabiai atsivers didžiojo Kazbeko kalno panoramos – tai tikras dangaus ir žemės susijungimas. Čia, 2170 metrų aukštyje, stovi žymioji Gergeti Šv. Trejybės bažnyčia, kuri tik dar labiau praturtins jūsų kelionės įspūdžius ir paliks neišdildomą įspūdį.

Po dienos nuotykių, vakare grįšime į Tbilisi, kur nakvosite ir atsipalaiduosite po pažintinės kelionės.

3 Diena. Pusryčiai. Kelionė į vynuogynus, Kakheti regioną – vienas didžiausių Sakartvelo regionų, garsėjančių vynuogynais.

Po skanių pusryčių, pasinerkite į nuostabią Kakheti regiono kelionę – vieną iš didžiausių ir garsiausių Sakartvelo vyno regionų. Jus džiugins ne tik nuostabūs vynuogynai, bet ir kvapą gniaužiantys peizažai, kuriuose dera kalnai, slėniai ir vynuogynų laukai.

Pirmiausia aplankysime keletą vietinių vyno daryklų, kur galėsite susipažinti su tradicinėmis vyno gamybos technologijomis, ekskursijų metu sužinosite vyno istoriją bei kultūrą.

Po ekskursijų mūsų laukia ypatingi tradicinių patiekalų pietūs su vyno degustacija – tai puiki proga pasimėgauti skaniais gruziniškais patiekalais ir išmėginti vietinių gamintojų vyną. (įskaičiuota)

Po dienos nuotykių ir malonumų kelionė tęsiasi – vakare pasieksite jaukią nakvynę vynuogynuose. Čia galėsite mėgautis ramia aplinka, prisiminti dienos įspūdžius ir atsipalaiduoti aplinkinių vynuogynų grožyje. 🍇🍷🏞️

4 Diena. Pusryčiai. Ekskursijos po vynuogynų regioną. Aplankysime meilės miestą Sighnaghi – kuriame santuokos registruojamos visą parą.

Po skanių pusryčių pradėsime dieną su ekskursijomis po nuostabius Kakheti vynuogynus. Aplankysime išskirtinį Sighnaghi – meilės miestą, žinomą dėl savo romantiškos atmosferos ir įspūdingų kraštovaizdžių. Šis mažas miestelis yra garsus ne tik dėl savo architektūros, bet ir dėl galimybės registruoti santuokas bet kuriuo paros metu. Pasivaikščioję siauromis akmenų gatvelėmis, galėsite pasigėrėti nuostabiu vaizdu į Alazani slėnį ir Kaukazo kalnus.

Atėjus laikui, lauksime skanių pietų, kuriuose mėgausitės tradiciniais patiekalais ir vyno degustacija. Tai puiki proga pasimėgauti regiono skonių įvairove. (įskaičiuota)

Vakare grįšime į Tbilisi, kur po šios turiningos dienos atsipalaiduosite savo viešbutyje. Nakvynė Tbilisi.

5 Diena. Pusryčiai. Kelionė į oro uostą, skrydis namo.

Programos kaina:

790 eur/ keliaujant 2 asm.

760 eur/ keliaujant 3 asm.

740 eur/ keliaujant 4 asm.

710 eur/ keliaujant 6 asm.

690 eur/ keliaujant 8 asm.

*Skrydžio bilietas į kainą neįskaičiuotas, kainuoja apie 300 eur asmeniui į abi puses (priklausomai nuo datų)

Dėl kainos didesnei grupei ,, 5 d. pažintinė kelionė – sostinė Tbilisi, didysis Kaukazas, vynuogynai” teirautis rašant užklausą!

 

🍉Mes specializuojamės kelionių programomis Gruzijoje kurios būna specialiai pritaikytos pagal kliento poreikius, parengti specialūs maršrutai, profesionalūs gidai, pramogos, transportas ir apgyvendinimo vietos – Jei ieškai išskirtinės kelionės nedvejok – susisiek su mumis 😎
Mielai sukursime Tavo svajonių kelionę!
Visas mūsų organizuojamas keliones rasite čia: https://spasakartvele.lt
Turi klausimų?
🍇Skambink +37065558748 (tel., whatsapp, viber)
🍉Rašyk info@spasakartvele.lt

Daugiau pažintinių kelionių galite rasti čia

Kelionės organizatorius Tedo.lt

Kambariai

Kas įskaičiuota į kainą?

  • Apgyvendinimas Tbilisi su pusryčiais Royal inn arba panašiam
  • Vyno degustacija Kakhetijos regione
  • Pietūs tradicinių patiekalų su vyno Kakheti regione (pirmąją dieną regione)
  • Apgyvendinimas Kakheti su pusryčiais Hotel & Wine Cellar ARGE arba panašiam
  • Pietūs tradicinių patiekalų su vyno Kakheti regione (antrąją dieną regione)
  • Vairuotojas – gidas (rusų arba anglų kalba)
  • Visos numatytos ekskursijos
  • Pervežimas iš ir į oro uostą

Papildomos paslaugos

  • Skrydžio bilietas
  • Kitas programoje nenumatytas maitinimas, degustacijos
  • Įėjimo mokesčiai į lankytinus objektus
  • Arbatpinigiai vairuotojui – gidui
  • Draudimas

Jei nerandi sau tinkamo varianto, užpildyk individualaus pasiūlymo formą.

Turite klausimų?
Parašykite mums.